April April

April, april din dumma sill!

Överraska din familj med några roliga skämt och börja våren med ett skratt.


Sitt inte och vänta på att barnen ska busa med dig på första april! Börja själv med några små hyss, så kan du visa barnen att man faktiskt kan ha roligt tillsammans utan risk att bli utskälld.

Upp och hoppa!
Ge dina barn en riktig överraskning på morgonen. Byt plats på barnen medan de sover (om de är så små att du fortfarande kan bära dem) eller, om de är lite äldre, byt försiktigt ut några av deras saker så att de inte känner igen sig när de vaknar.

Papperskras
Innan resten av familjen vaknar kan du passa på att tejpa för utsidan av sovrumsdörren eller köksdörren med tidningspapper. Nästa person som öppnar dörren kommer att få en rejäl överraskning! Använd helst tidningspapper eller tunt ritpapper och maskeringstejp, så att det lätt går sönder och gör inte märken på tapeterna.

Bonjour!
Byt språk på din älsklings mobiltelefon eller på datorns sökmotor. Du hittar språkinställningarna under ”Inställningar”.

Registration

Bli medlem i vårt Bra Vardag och få exklusiva erbjudanden!

Bli medlem

Blackout
Skruva ner ljud- och ljusstyrkan på teven, så kommer ungarna att undra hela morgonen vad det är för fel på den.

Vem är det?
Om du har småbarn kan du locka fram några skratt genom att plötsligt smita iväg och ta på dig en fånig peruk eller kostym och komma tillbaka utspökad som om inget hänt.

Tips och tricks
Gör ditt första april-skämt till ett äventyr! Lägg en lapp på barnens säng och låtsas att deras gosedjur blivit kidnappat. Lämna några ledtrådar runtom i huset och se till att hela familjen samarbetar för att rädda den saknade mjukisen. Kom ihåg att gömma några små presenter som belöning.

Skattjakt
Det spelar ingen roll när på året det är, det är alltid lika roligt med skattjakt för stora som små.

Fler lästips:
Budgetkul
Fem gamla lekar dina barn kommer att älska

Bekräfta dina kontaktuppgifter

För att slutföra din förfrågan, var god fyll i informationen nedan