PROJ008305_Fairy_October_Article_Image_590x393_v0.00

5 läskiga idéer till Halloween-dekorationer

Spela ett litet spratt på dina gäster med dessa fem rysliga (men roliga) dekorationsidéer till Halloween


Börja Halloween-firandet tidigt genom att uppmuntra barnen att dekorera hemmet med dessa läbbiga överraskningar.

Ett kusligt välkomnande
Använd grå eller vit ull som träs över trädgårdsgrinden så att det ser ut som spindelnät för ett kusligt välkomnande.

Ruskiga röster
Spela in barnen när de gör sina läskigaste morrningar eller mest spöklika skratt, och spela upp det genom brevlådan på hög volym varje gång någon ringer på dörrklockan. Om de gör ljuden i en hink när du spelar in får du en ännu mer skrämmande effekt!

En låda maskar
Detta är en väldigt enkel och billig dekorationsidé till Halloween: ta en låda och slå in med orange eller svart papper och stoppa godis i så att de som är på bus-eller-godis-runda verkligen måste gräva för att få upp godiset.

Registration

Bli medlem i vårt Bra Vardag och få exklusiva erbjudanden!

Bli medlem

Skär ett hemligt hål i lådan och sätt en gammal handske över så att du lätt kan stoppa handen i och röra runt så att det verkar som att godiset lever – godismaskar eller liknande passar extra bra här. Du kan också grabba tag i besökarnas händer och skrämma dem ordentligt!

Läskiga dockor
Gör en enkel Halloween-dekoration genom att ställa en rad dockor i fönstret som kan kika ut på folk som går sina bus-eller-godis-rundor och rikta en ficklampa täckt med rött silkespapper mot dockorna.

Blodet droppar
Denna dekorationsidé kräver lite större ansträngning: klipp rött kräppapper eller silkespapper i långa smala remsor och häng upp i dörröppningen för ett bloddrypande välkomnande av varje gäst.

Bekräfta dina kontaktuppgifter

För att slutföra din förfrågan, var god fyll i informationen nedan