2020 – Långpromenadens år

2020 – Långpromenadens år

0
En positiv effekt av Corona är att många börjat röra på sig mer. För att förgylla långpromenaderna under hösten lottar BraVardag ut ett års abonnemang hos Storytel.

Innan du läser vidare – du vet väl att du kan anmäla dig till BraVardag och få artiklar, tips och råd och delta i tävlingar? Anmäl dig här.

Vardagens återtåg är nu en realitet för de allra flesta och det känns som att i stort sett alla vill vända blad efter Corona och återgå till det normala. Men frågan är när eller om vardagen kommer gå tillbaka till sin forna form?

Rekommendationen från FHM är fortfarande att jobba hemma om vi kan, vilket innebär att den dagliga långpromenaden efter lunch kommer fortsätta förbättra vår kreativitet och kondition (och våra midjemått).

För att mjukstarta hösten på allra bästa sätt har vi nu en ny tävling igång! Mellan 1a och 30e oktober kan du vinna ett årsabonnemang hos Storytel.

Det här är Storytel

Med Storytel njuter du obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Deras bibliotek fylls på med nyheter varje vecka och du kan även lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Så ta chansen och tävla om så många spännande eller avkopplande ljudböcker du vill till alla dina kommande långpromenader, oavsett om Corona-pandemin fortsätter tvinga oss att jobba hemma eller inte.

Såhär tävlar du!

Älskar du också ljudböcker? Vinn ett årsabonnemang på Storytel. Dela med dig av ditt bästa lyssningstips i kommentatorsfältet nedan för din chans att vinna! Det kan vara musik, en podcast eller en ljudbok som du verkligen uppskattat.
Fullständiga regler och villkor hittar du här.

0

Lägg till en kommentar

Vi tror att du kommer att tycka om

Cookiemedgivande